Michaela Petrlíková - pod dohledem zhubla více jak 10 kg

V únoru 2016 ukázala moje váha rekordních 84 kg a v tu chvíli jsem si řekla, že tudy opravdu cesta nevede. Bolely mě klouby, pohledu do zrcadla jsem se radši vyhýbala a soukat se v kabince do oblečení vel. 44 a více také není povznášející zážitek.

zpdxf_xvdfb_pasted-image-png

Začala jsem pátrat mezi známými po někom, kdo má dobrou zkušenost s hubnutím pod dohledem odborníka, protože mi bylo jasné, že další "zázračná" dieta by situaci jen zhoršila. Kolegyně v práci mi doporučila Svět zdraví a já se objednala na konzultaci. V plzeňské pobočce se mě ujala p. Ivana Svobodová, která se mnou probrala výsledky po zvážení a možná rizika plynoucí z mé nadváhy. Domluvily jsme se na půlroční program s tím, že bych ráda za tu dobu zhubla 10 kg.

k2pop_yz81b_img_1824-1

Dostala jsem doporučení co jíst, co nejíst, kdy jíst a kdy ne, kdy a kolik pít a jak se víc hýbat. I když mi to zpočátku připadalo jako příliš velká změna, rychle jsem se naučila kupovat správné potraviny, dodržovat intervaly mezi jídly a odmítat kalorické bomby babiček - což se nakonec ukázalo jako to nejsložitější. Po 4 měsících jsem měla "splněno". Bez hladu, bez stresů, jen s trochou práce a přemýšlení navíc. Věřím, že si získanou váhu udržím a děkuji za to hlavně dobrým radám a povzbuzování p. Svobodové.